Activiteiten


De Vordense Pan ligt in het buitengebied van Vorden, direct aan de N316 Zutphen / Doetinchem. Het is omgeven door weilanden, boerderijen en mooie dorpen, waaronder Vorden zelf uiteraard. Vanaf ons komt u als wandelaar ruimschoots aan uw trekken. Het trekvogelpad loopt langs het pannenkoekenhuis en het Pieterpad door Vorden zelf.

Natuurlijk is fietsen in ons bosrijke omgeving ook een van de mogelijkheden. Op die manier kunt u heerlijk genieten van de omgeving. Kortom, een mooi afwisselend landschap, ideaal om te wandelen, fietsen of een toertocht met de auto te maken.
Vanwege de ligging van het pannenkoekenhuis, in de bosrijke omgeving, is een bezoek heel goed te combineren met veel activiteiten zoals bijv. het Achterhoekse klootschieten. Bekijk hieronder alle activiteiten.

Berendfietsroute


De Berend van Hackfort kinderfietsroute is ongeveer 20 km en kan bij de VVV of bij ons gereserveerd worden. In ons restaurant is een van de opdrachten die de kinderen tijdens deze route krijgen. Er staat een verkleedkist waarmee de kinderen zich kunnen verkleden en zich wanen in de Middeleeuwen met stoere ridders en mooie jonkvrouwen in lange jurken

Pieterpad


Vorden ligt ongeveer halverwege het Pieterpad dat van Pieterburen naar de St. Pietersberg loopt. Dit pad komt ook langs ons restaurant. Een prima plek om tijdens of na afloop van de wandeling neer te strijken. Vraag ernaar bij onze medewerkers.

9 kastelenroute


Deze prachtige fietsroute langs de kastelen van Vorden loopt ook langs ons Pannenkoekenhuis. De kaart van deze route is verkrijgbaar bij de VVV.

Trekvogelpad


Dit mooie wandelpad loopt van west naar oost.