Het Pannenkoekhuis


Bij Pannenkoekhuis de Vordense Pan kunt u heerlijk, gezellig en lekker informeel eten. Of u nu met z’n tweeën bent of met een groep, van jong tot oud, van kleine eters tot grote eters en ook voor mensen met een speciaal dieet kunt u bij ons terecht. We kunnen rekening houden met glutenvrij (biologisch boekweitmeel) en met andere diëten zoals sojabasis, zoutloos, eivrij, waterbasis etc. Voor desgewenste info, zie contactpagina.

U kunt altijd bij ons terecht


Wij bakken de pannenkoeken op ambachtelijke wijze, dus geen machinepannenkoeken, met scharreleieren van de lokale kippenboerderij (Bouwmeester/Vorden) en meel van de bakkerij/molenaar (Bökkers Mölle/Olst). Voor kinderen worden de pannenkoeken in een kleiner formaat gebakken (ontbijtbordje) en ze kunnen kiezen uit een ruim aanbod. Denk ook eens aan extra gemengde salade bij uw pannenkoek voor € 4,95 per portie.

Voor verjaardagen en andere feestelijke gebeurtenissen hebben wij ook kadobonnen met een bedrag naar keuze (vanaf € 10,-) Tevens hanteren wij al wat jaren een spaaractie, volle spaarkaart=een gratis pannenkoek. U ontvangt per besteding van iedere € 15,- een stempel op een spaarkaart, een volle kaart is bij een volgend bezoek in te leveren (vraag ernaar bij afrekenen).

Plek voor iedereen


Binnen hebben we plaats voor 80 personen en buiten op ons terras nog eens 75 zitplaatsen. Diverse grote parasols zorgen voor voldoende schaduwplekken en tevens zijn er voldoende zitplaatsen waar het zonnetje lekker schijnt. Voor de kleine kinderen is er op ons buitenterrein een speeltuin waar je kan klauteren, klimmen en schommelen en binnen, bij wat slecht/minder weer, is er een ballenbad voor de echte kleintjes. Binnen zijn er altijd kleurplaten. Vraag er gerust naar………