Het Pannenkoekhuis

Bij Pannenkoekhuis de Vordense Pan kunt u heerlijk, gezellig en lekker informeel eten. Of u nu met z’n tweeën bent of met een groep, van jong tot oud, van kleine eters tot grote eters en ook voor mensen met een speciaal dieet kunt u bij ons terecht. We kunnen rekening houden met glutenvrij (biologisch boekweitmeel) en met andere diëten zoals sojabasis, zoutloos, eivrij, waterbasis etc. Voor desgewenste info, zie contactpagina.

U kunt altijd bij ons terecht

Wij bakken de pannenkoeken op ambachtelijke wijze, dus geen machinepannenkoeken, met scharreleieren van de lokale kippenboerderij en meel van de molenaar (de Bökkers Mölle te Olst). Voor kinderen worden de pannenkoeken in een kleiner formaat gebakken (ontbijtbordje) en ze kunnen kiezen uit een ruim aanbod. Denk ook eens aan extra gemengde salade bij uw pannenkoek voor € 3,95 per portie.

Voor verjaardagen en andere feestelijke gebeurtenissen hebben wij ook kadobonnen met een bedrag naar keuze (vanaf € 10,-) Tevens hanteren wij al wat jaren een spaaractie voor een gratis pannenkoek naar keuze. Per besteding van elke € 15,- ontvangt u een stempel op een spaarkaart. Volle kaart is bij volgend bezoek een pannenkoek geheel gratis (vraag ernaar bij afrekenen).

Plek voor iedereen

Binnen hebben we plaats voor 100 personen en buiten op ons terras nog eens 100 plaatsen. Een overdekt gedeelte en diverse grote parasols zorgen voor voldoende schaduwplekken en tevens zijn er voldoende zitplaatsen waar het zonnetje lekker schijnt. Voor de kleine kinderen is er op ons buitenterrein een speeltuin waar je kan klauteren, klimmen en schommelen, en binnen, bij wat minder weer,  een ballenbad. De kinderboerderij (2017) is in onderhoud. Binnen zijn er altijd kleurplaten en spelletjes voor het gezin. Vraag er gerust naar.

 Hengeloseweg 14 7251 PE Vorden      0575-554195