Mei nieuws

Als alles mee zit mogen wij, als Pannenkoekhuis, vanaf maandag 1 juni na tien gesloten weken de deuren weer openen..als sector en onszelf kijken we daar erg naar uit!!
Ook wij zullen met tijdsloten gaan werken om jullie de gelegenheid te geven om weer snel te genieten van een heerlijke pannenkoek ed. Binnen ‘moet’ er gereserveerd worden met een max tot 50 personen per tijdslot ( voorbeeld 6 X 4 personen en 3 X 2 personen) Het eerste tijdslot is vanaf 16.00 tot half 18.15 en de tweede van 18.20 tot 20.00. Op zaterdag en zondag is er uiteraard nog de mogelijkheid om voor deze tijdsloten te eten maar let op….het eten kan tot 18.15 in dat geval. Op het buitenterras staan alle tafels op 1,5 van elkaar voorzien van maximaal 4 stoelen. Bij mooi/zonnig en aangenaam weer kunnen we, binnen de regels, voor maximaal 75 % gebruik maken van al onze tafels en voor buiten hoeft er niet gereserveerd worden maar mag wel.
Vanaf nu kunnen jullie weer reserveren! De medewerkers zullen jullie wel enige vragen stellen qua gezondheid vooraf aan de reservering. Graag tot ziens   Bert en medewerkers