Mei nieuws

Update IV ; Vanaf 5 juni mogen we weer, onder voorwaarden, naar binnen om als het regent en kou/wind toch gezellig een pannenkoek te nuttigen…(later meer news………..)

Update III ; Vanaf 19 mei zijn wij weer op onze gebruikelijke tijden geopend. Dwz woensdag, donderdag en vrijdag van 16.00 tot 20.00 en zaterdag en zondag van 12.00-20.00. Helaas moeten we nog steeds wachten op rustig en warmer lenteweer en uiteindelijk weer een start kunnen maken dat wij en onze collega’s weer binnen kunnen ondernemen. We zijn er ook op tweede pinksterdag 24 mei vanaf 12.00 tot 20.00. Tot ziens.

Update II ; Het weer lijkt beter te worden en geeft ons meer ruimte om geopend te zijn. Hemelvaart, vrijdag en uiteraard het weekend kunt u weer aanschuiven voor een heerlijke pannenkoek. Dit alles wel binnen de ons opgelegde openingstijden van 12.00-18.00. Tot ziens.

Update I ; Vanwege het aanhoudende regenachtige en wisselvallige weer zijn we deze week (wk18) wederom alleen op zaterdag en zondag (moederdag) van 12.00 tot 18.00 geopend. Reserveren kan maar mag ook aan de deur waar we uiteraard nog steeds de covid regels hanteren……

De buitenterrassen mogen vanaf 28 april weer open van 12.00-18.00. Vanaf zaterdag 1 mei gaan wij in eerste instantie alleen de weekenden weer open en mocht het (warme)weer en verdere versoepelingen aanleiding geven tot meer ruimte zullen we daar zeker op in spelen. Met een warme jas, een sjaal en een gezonde trek, na ruim een half jaar, in een heerlijke pannenkoek of een drankje ontvangen we jullie graag. Tot ziens.